Wie ben ik

Na een opleiding aan de KMA en de Universiteit Twente, startte ik in 1998 als trainer. Ik wilde veel meer met mensen werken. Aanvankelijk richtte ik me daarbij op effectiviteit en samenwerking van groepen en organisaties, maar al snel begon ik meer plezier te krijgen in het ontwikkelen van het individu. Met mijn zelf ontwikkelde ZekerTraining behaalde ik prijzen vanwege de hoge waarderingen en resultaten. In de loop der jaren ging ik erbij schrijven. Zo zagen achtereenvolgens “Wie is hier nou de Baas?” en “Geluk in de Pocket” het licht. In mijn recente boek “Liefde in tijden van scheiden” schrijf ik over mijn eigen leven en ervaringen met scheiden. Dit was ineens ook een duwtje in de richting van het ontwikkelen van relaties; in januari 2020 ben ik derhalve afgestudeerd als relatiecoach en nu richt ik me vooral…op jullie!

Wat kan ik betekenen?

Ik richt graag de aandacht op patronen in de onderlinge omgang. Daardoor wordt meestal een rode draad zichtbaar. Gangbaar drukken partners elkaar teveel in de verdediging (voelen zich beide met de rug tegen de muur) of is een van beide overwegend dominant en komt de ander niet aan bod. Aanval en tegenaanval, onbegrip en onmacht. Maar wat schuilt er achter al die woorden, welke behoefte is er? En wie was je ook alweer aan het begin van de relatie…? Uiteindelijk wil iedereen waardering, aandacht en liefde. Waar zit de opening?

Met 20 jaar ervaring heb ik een rugzak vol met verscheidene technieken en oefeningen, waarmee ik de angel eruit kan trekken en kan helpen om in een ander spoor te komen. Ik werk met technieken uit de Transactionele Analyse, PastRealityIntegration, EmotionallyFocussedTherapy, Acceptance & Commitment Therapy, Motiverende gespreksvoering, Provocatief coachen en Geweldloze Communicatie. 

Eerst maar eens kennismaken?

Wacht dan gewoon niet te lang...

Er is altijd iets te bespreken en ook te verbeteren. Gun jezelf en je partner een intieme top-relatie, het is Geluksbrenger nummer 1! 

Afspraak maken