Waar kan ik je mee helpen?

Voorop gesteld: ik werk het liefst met beide partners samen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat een van beiden vastloopt in de relatie of na beƫindiging ervan, en aan zichzelf wil werken. In dat geval kan ik individueel coachen, evt met focus op het herstellen/verbeteren van de relatie.

Onderstaand vind je enkele manieren waarop je in coaching kan komen, maar laat je vooral inspireren om je eigen hulpvraag neer te leggen.

De laagdrempelige manier om met me kennis te maken: volg mijn LinkedIn pagina https://www.linkedin.com/company/relatiecoaching-eemland/?viewAsMember=true

 

Mijn diensten

Zomer-APK

De zomer komt eraan. Is dat elk jaar weer reden voor gekibbeI, zelfs al voor het zover is? Maak dan je relatie zomervakantie-bestendig! Natuurlijk kijken we meteen iets dieper, voorbij het gekibbel aan de oppervlakte. Maar het is een kort traject, ga uit van 2 – 3 gesprekken.

Relatie-Traject

Poeh. Hier zitten jullie al aardig in de loopgraven, misschien lijkt het al uitzichtloos. Niks te verliezen dus, zou ik zeggen. Blijf erin geloven dat ook een hardnekkige dip de bodem kan zijn waarop je je geluk gaat bouwen. We trekken er een paar maanden voor uit en spreken elkaar regelmatig. Huiswerkopdrachten, oefeningen, ik reken op jullie inzet.

Van 8 naar 9; pep-talk!

Het loopt al lekker en je zoekt meer diepgang, oefeningen, spelvormen, etc. om de sleur voor te zijn. Je begrijpt dat een investering in jullie samen meer kan opleveren dan een weekendje uitwaaien. Zaaien in je relatie met duurzaam effect.

Ik zeg ‘doen!’ Flexibele opzet, we zien wel hoevaak ik nodig ben.

Eerst maar eens kennismaken?

Wacht dan gewoon niet te lang...

Er is altijd iets te bespreken en ook te verbeteren. Gun jezelf en je partner een goeie relatie, het is Geluksbrenger nummer 1! Te lang aarzelen en afwachten brengt niks. Dat doe je met je auto toch ook niet als ie niet lekker loopt?

Afspraak maken