Waar kan ik je mee helpen?

Liefst werk ik met beide partners samen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat een van beiden vastloopt in de relatie of na beëindiging ervan, en aan zichzelf wil werken. In dat geval kan ik individueel coachen, evt met focus op het herstellen/verbeteren van de relatie.

Onderstaand vind je enkele manieren waarop je in coaching kan komen, maar laat je vooral inspireren om je eigen hulpvraag neer te leggen. 

De laagdrempelige manier om met me kennis te maken: volg mijn LinkedIn pagina  https://www.linkedin.com/company/relatiecoaching-eemland/?viewAsMember=true

 

Mijn diensten

Zomer-APK

De zomer komt eraan. Is dat elk jaar weer reden voor gekibbeI, zelfs al voor het zover is? Maak dan je relatie zomervakantie-bestendig! Natuurlijk kijken we meteen iets dieper, voorbij het gekibbel aan de oppervlakte. Maar het is een kort traject, ga uit van 2 – 3 gesprekken.

Relatie-Traject

We spreken elkaar twee-wekelijks, want nu zitten jullie al aardig in de loopgraven, misschien lijkt het al uitzichtloos. Niks te verliezen dus. Blijf erin geloven dat ook een hardnekkige dip de bodem kan zijn waarop je je geluk gaat bouwen. We trekken er een paar maanden voor uit. Huiswerkopdrachten, oefeningen, ik reken op jullie inzet.

Van 8 naar 9; pep-talk!

Het loopt al lekker en je zoekt meer diepgang, oefeningen, spelvormen, etc. om de sleur voor te zijn. Je begrijpt dat een investering in jullie samen meer kan opleveren dan een weekendje uitwaaien. Zaaien in je relatie met duurzaam effect.

Ik zeg ‘doen!’ Flexibele opzet, we zien wel hoevaak ik nodig ben. 

Eerst maar eens kennismaken?

Wacht dan gewoon niet te lang...

Er is altijd iets te bespreken en ook te verbeteren. Gun jezelf en je partner een intieme top-relatie, het is Geluksbrenger nummer 1! 

Afspraak maken