Boeken

Noodgedwongen zitten we vaker thuis. Er is ‘druk’ door onzekerheid. Hoelang gaat dit duren? We worden langer en indringender met elkaar geconfronteerd. Wat een kansen voor je relatie! Want juist nu kun je de gesprekken voeren waarvan je – net als ik ook- later zou zeggen: “had ik dat eerder geweten!” Praat en lees. Zonder nieuwe kennis van buitenaf ontstaat herhaling. Vaak blijft het even pijnlijk stil op de vraag welk boek je het laatst hebt gelezen om jezelf of je partner beter te begrijpen. We lijken het lezen en leren wel verleerd.

Door te blijven lezen haal je nieuwe gezichtspunten naar je toe en zul je blijven groeien. En er zijn zoveel mooie verhelderende boeken! Leg altijd iets op je nachtkastje, en neem gewoon een paar bladzijden voor het slapen gaan als dagelijks medicijn. Onderstaand drie aanraders, met het kersverse verschenen Liefde in tijden van scheiden. Juist als je dat wilt voorkomen een aanrader…

 

Lees nu een van mijn boeken ter ondersteuning

Wie is hier nou de baas!?

Inmiddels een populaire Klassieker in de wereld van de zelfhulp-literatuur. Over regie nemen, jezelf resetten, controle afzweren, afweer herkennen… deze derde druk is totaal herzien en biedt je in sneltreinvaart zicht op wat je kunt doen om te groeien in je leven. Lekker aards boek met uitvoerbare technieken. 

Geluk in de pocket!

Er is al veel geschreven over geluk, maar de link met persoonlijke groei komt zelden of nooit aan bod. HOE kun je ervoor zorgen dat je je duurzame geluk realiseert? Dit boek stond 260 dagen in de top 100 van  managementboek.nl en veroverde vele teamuitjes, workshops, gelukscafe’s en eindejaarsdiners. Gun jezelf geluk!

Liefde in tijden van scheiden

NU verkrijgbaar! “Liefde in tijden van scheiden”. Dit 180 blz tellende boek biedt herkenning, troost, hoop en handvatten om een scheiding te voorkomen, danwel alsnog in te gaan en door te maken. Geen zoet verhaal, maar de bikkelharde realiteit van een scheiding die als een tsunami je leven op de kop zet. Hoe blijf je overeind en ga je weer verder?